2012 m. sausio 23 d., pirmadienis

Darbingas savaitgalis

Šį savaitgalį praleidau ne veltui... :) Dėliojau savo popieriukus, klijavau savo mėgiamus karoliukus ir žemiau pateikiu savo darbo rezultatus :) Beje, manau, kad ateityje kai kuriuos puslapiukus dar pagražinsiu štampuotais elementais - kol kas neturiu nei štampukų, nei rašaliukų, nei dažų, nei "padorių" skylamušių... Viskas bus ateity... Net apie kirtimo mašinėlės įsigijimą mąstau - tai reiškia, kad skrebinimas mane pagavo ir greitai nebepaleis... :D

Istorinė diena - Big Day. Stebuklingas ir įsimintinas mūsų pirmagimio gimimas, išliksiantis mums abiems su vyru visam gyvenimui.
Šis puslapis mažiau vaikiškas - pasirinkau popierių lyg seno laikraščio iškarpas. Kažkada, kai Rokas vartys albumą, jam atrodys, kad tai įvyko kažkada labai labai senai... Tarsi noriu nukelti į praeitį su įsimintinais, mūsų šeimos istorija tapusiais, prisiminimais...


Ištraukiamas tekstas


It's a boy - Rokas. Tikiuosi, Alikante nepyksi, kad panaudojau tavo nuostabų tekstą apie laimę... :)
Paslėptame tekste aprašau juokingą istoriją, kai mes su vyru atsigavę po nuostabaus gimimo stebuklo ir besidžiaugdami savo vaiku suabejojome - "ar tikrai berniukas? gal mums pasigirdo?", nes Rokas buvo apklostytas rožiniu pleduku ir ant spintelės gulėjo paruošta rožinė (!) rankytės apyrankė, o gerai pamenam, kai per pamokėles sakė, kad berniukams dedamos žydros, mergaitėms rožinės apyrankės... Bet greitai susivokusi, apčiupinėjau ant mano krūtinės vis dar miegantį nesuvystytą leliuką ir vyrui pranešiau - tikrai berniukas :D Pasirodo, žydrų apyrankių ligoninė buvo pritrūkusi... :D

Detalės:



Laimingas tėtis. Veltininis medis pasirinktas čia su mintimi apie giminės tąsą... Kadangi medis be lapų, teko jį papuošti karoliukais - lyg brangakmeniais, kurie tapatinami su mūsų neįkainojamu turtu - sūnumi.


Vieną puslapį praleidau (Grįžimas namo), nes nuotraukėlės nepadarytos.
Namie. Knopkute persegtas popieriukas, ant kurio pakabintas meškutis, tai lyg antklodėlė, kuria tarsi apklojau savo miegantį mažylį. Vėliau prie jos galbūt bus pritvirtintas tekstas apie tai, kaip jis saldžiai ir kietai įmigo grįžęs namo, nors ligoninėje buvo tikras verksniukas - ir namo nenorėjo važiuoti - iki paraudonavimo verkė rengiantis, nors rengtis jam patinka nuo pirmųjų gyvenimo dienų (netipinis vaikas :D ).
Pastebiu, kad man vis norisi albumą gražinti debesėliais - jau antras puslapis su jais :) Ir žvaigždutės labai žavi, nors bandau vengti... :D Bet ne su miegu sieju, o su mintimi "My star" - mano gyvenimo žvaigždutė :)


Detalės - medinės gėlytės, mano mėgiami karoliukai (kiekvieną puslapį galėčiau jais puošti :D ), padebesiuose skraidantys drugeliai, plastikinis lipdukas ir stiklinė širdelė.




Ačiū, kad apsilankėte ir nepatingėjote visko perskaityti ir peržiūrėti :)

5 komentarai:

  1. Nu ir darbingas savaitgalis! O ho!
    Mieli skrebukai, juose daug meiles ir silumos ideta...taip ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  2. man labai patiko tavo albumas :)ypac pirma foto - super!

    saunuole! lauksim dar darbeliu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Neko sau, na ir darbų pažėrei :O man net nieko juose netrūksta, kaip sakei dar pridėsi įsigijusi preimonių, atrodo jau išbaigti:) Labai dailu, sakyčiau kad jau seniais skrebini, matau kad atradai save ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O per tą savaitgalį miegojai? :) Šiaip labai faina, man irgi nieko niekur netrūksta - paprastai nuostabu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jau trys dienos sunki situacija su miegu :D Jei miegu, tai neramiai :D Visą savaitgalį skrebinau, o vakar užsikabinau ant naujų priemonių paieškų - jau užsisakiau štampukų, rašalų, embosinimo priemonių. Dabar reikia priverstinai daryti pertrauką ir palaukti priemonių, o kartu kažkokiu būdu iš galvos skrebinimą išmesti ir galvą pailsinti - kas sunkiai sekasi :D

    AtsakytiPanaikinti