2012 m. sausio 17 d., antradienis

Seku seku pasaką...

Švenčių įkarštyje (man jos tęsiasi iki sausio vidurio) teko greitai suskrebinti vieną darbelį. Neturėjau nė vienos idėjos nuo ko pradėti. O laiko buvo mažai - vos keletas valandų, per kurias reikėjo ne tik paskrebinti, bet ir dovanas supakuoti... :)

Šiek tiek istorijos... Mano mylimos mamytės (amžiną jai atilsį) paskutinis pobūvis buvo anūko Christijan (mano krikštasūnio) krikštynos. Per jas buvau paruošusi korteles-pažadus. Mama išsitraukė pažadą: "Nupirksiu pačią storiausią pasakų knygelę". Aš net nusijuokiau - lyg jai duota, nes pačia vertingiausia dovana ji laikydavo knygą :) Ir sėsdama ji tvirtai su džiugesiu pasakė: "Tikrai nupirksiu!". Deja, nespėjo.... :( Ir kaip krikšto mama, ir kaip mamos geriausia draugė, šį pažadą aš prisiėmiau sau.

Kadangi ne visos storiausios pasakų knygelės kartu yra ir įdomios, išrinkau, savo nuomone, tinkamiausią knygą "Gražiausias Anderseno pasakas", kurias turėjom ir mes su broliu, kurias turi ir mano berniukai. Titulinį papuošiau štai taip:



Beskrebinant kilo idėja panaudoti sagą (parsivežtą iš mamos namų), nes pamaniau, kad gal pavyks sudalyvauti mainų rate. Bet šįkart nespėjau... :)

1 komentaras:

  1. Kokia puiki idėja :) Tokio knygos dovanojimo būdo nebuvau sumąsčius. Reik įsidėmėt.

    AtsakytiPanaikinti