2012 m. vasario 9 d., ketvirtadienis

5 minutės

Štai ir naujas skrebukas. Gimęs rekordiškai greitai - per 5 minutes :DDD Bet... Jis turi paslaptį :DDD


Mano įkvėpėja Grikutė, kurios blog'e radau idėjų bei galimybių į skrebinimą pažvelgti kitu kampu - puikiai tinka skubančioms, kai taip norisi pasinerti į skrebinimo pasaulį ir atitrūkti nuo kasdieninių darbų bei rūpesčių, o laiko karpymams - trūksta... :)

8 komentarai:

  1. Šaunuolė, kad bandai kažką naujo, įvaldysi techniką ir mus mokysi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kas per vieša paslaptis ;)Lauksim kitų darbelių.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Išduodu "paslaptį" - skrebukas photoshopintas :DDD

    Nežinojau, kad skrebinimo kolekcijos yra ir kompiuteriniame variante. Susidomėjau - atsisiunčiau kelias pažiūrėti ko jose būna. O tada reikėjo tik photoshope sumesti viską kartu su nuotrauka - smagus dalykas :D Ačiū, Grikute ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Beje, photoshop'as labai geras variantas pasidaryti eskizą - čia gali karpyt, dėliot, stumdyt ir t.t. O gal kada iš skaitmeninių darbelių gims ir popieriniai darbai ;) Šis labai pavasarinis ir gaivus! Bet man visuomet daug smagiau čiupinėti popierinius darbelius...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man irgi popieriniai variantai mielesni :)

    Šita nuotrauka jau atspausdinta ir laukia savo eilės.

    Tiesiog tą vakarą, kai dariau "5 minutes", benaršant pas Grikutę ir besidomint skaitmeniniu skrebinimu, visai smagu buvo pasižaisti, nes laiko tikram skrebui šiuo metu sunkoka atrasti. Be to - kompiuterinis skrebinimas žavus tuo, kad yra neįpareigojantis - pasižaidi sau, patenkini savo norą kurti, pasisemi gerų emocijų ir viskas (palieki kokiame skaitmeniniame folderiuke bei užmiršti). O tikras skrebinimas, man kaip naujokei, sunkesnis - norisi kuo geresnio rezultato, tačiau jį sunku išspausti, baisu padaryti klaidų, nes tai atminimas visam gyvenimui, o ir laiko reikalauja daugiau (jau kiek laiko užtrunku, kol viską išsiimu ir vėliau vėl susikraunu :D ).

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai gaivios spalvos ir tie vabaliukai tokie smaguciai :)
    o seip gali tiek popierini skrebinima apjungti kartu su skaitmeniniu ir gausis hibridinis skrebinimas :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tokie greiti darbai dažnai gaunasi laba mieli - kaip ir šitas :)

    AtsakytiPanaikinti