2012 m. balandžio 28 d., šeštadienis

Senelė



Šio puslapio vizija gana greitai gimė galvoje, besirenkant detales bei popieriukus. Bet jį ilgai delsiau klijuoti, nes bijojau "nuvažiuoti į lankas", nes jis man labai svarbus. O ir nėra nerūpestingai vėjavaikiškas - tiek tema, tiek spalvos reikalavo atsakingesnio požiūrio į šį darbelį.

"How sweet is to be loved by you" - tai pagrindinė skrebuko mintis. Jais pradėtas ir aprašas Rokui apie senelę. Deja... To jis jau nebepatirs... Tai simbolizuoja krentančios snaigės iš užrašo. Be to, ir nuotrauka daryta per žiemos šventes - taigi snaigės net ir be gilesnės minties kaip ir turėtų būti darbe.

"Proud". Tik pamačiusi šį užrašą, iš karto žinojau, kad jis bus panaudotas darbelyje apie senelę. Nes mama taip didžiavosi savo pirmuoju anūku; ir nuotraukoje užfiksuotas jos pasididžiavimas, paslėptas veide.

"Experience life to the fullest. Love each other. Enjoy each new day." Tai žodžiai, lyg ir nereikalaujantys paaiškinimo, prabėgantys per visa darbelį, lyg laikinas mūsų pačių gyvenimas... Tik dar pridursiu - mama taip norėjo gyventi, ši eilutė puikiai apibūdintų jos palinkėjimą gyviesiems...


1 komentaras:

  1. Labukas, Daiva. As pastebejau, kad tu man visuomet palieki silta ir malonu komentara prie mano darbeliu. Tikrai labai aciu, ir tuo paciu atsiprasau, kad as nesugebu nieko "isspausti":) Pastaruoju metu labai riboju laika prie kompiuterio, nors ir siaip as prie jo labai minimaliai pasedziu.
    Dabar "einu" prie "Seneles" :) Kiek sirdies ir minciu cia ideta. Siltas ir dvelkiantis ramybe darbelis. As tik gal virsutini desini kampa buciau palikusi neuzpildyta, visas detales labiau koncentruociau aplink nuotrauka. Nors pati dirbu su A4 formatu, tai to tradicinio skrebo lapo nelabai ismanau :)

    AtsakytiPanaikinti