2012 m. balandžio 23 d., pirmadienis

Tikra daugystė

Štai pagaliau vėl grįžau prie dičkio albumo. Vėl galiu skrebinti :)

Šis puslapis apie Roko "draugystę" su.... čiulptuku, pasakojantis kaip mūsų verksniukas pirmą kartą gavę čiulptuką iš karto nusiramino ir užmigo stipriai ranka jį apglėbęs, lyg saugodamas, kad niekas  neatimtų :D


Skrebukas gavosi man visai netikėtų spalvų, kurios mano nuomone labiau tinka mažėlio albumui. Bet dėliojosi dėliojosi ir susidėliojo šitaip - derinta prie Roko senelės (mano AA mamytės) siūtų lininių pataliukų.

5 komentarai:

  1. Labai mielas skrebukas ir spalvos tokios berniukiskos :)
    musu tutinukas irgi pats geriausias draugas einant miegoti :)))
    tik va jei prasaisi pastebejimo tai as pasisakysiu kas man asmeniskai uzkliuvo... iskart paskaicius pavadinima uzkliuvo mintis draugyste su kuom? nes nuotraukoj labiau krenta i akis miegantis mazylis... tad as pvz. nuleisciau tutinuka zemiau tarp buruziuku ir prideciau zodeliuka "su" tada ir mazyliui kai uzauges vartys bus aisku su kuom jis cia draugavo :)
    ir dar uzkliuvo virveles susukimas lyg sunkiai kabantis ore.. jo man pvz noretusi susukto vietoj tutinuko ir virveles galas isbega i skrebuka.. na zodziu pakeisciau jo vieta esama ir jei dar turi tokios vrveles dar koki pora tokiu susikimu maziuku padaryk, nes dabar labai vienisos detales (tutukas vienas, virvele viena) nera grupes :)
    na ir dar tas kairiajam kampuky uzapvalintas pagrindas vienisas, gerai cia ziuretusi atkartojamas sviesiai gelsvas arba sviesus popieriukas kvadratinis, kaip virsuje. tada skrebukas igautu toki kaip ireminima, nes dabar ziurint virsus desiniam kampuky sunkus, o kairiojo apacia labai lengva, arba virsuje reiketu apvalinti keleta kampuciu, kad visas toks susvelnetu :) na zinoma tikiuos nesupyksi uz mano asmenines pastabeles, nes pasakiau, kaip mano akytes mato :) o jau kaip ka daryti/keisti/priimti pastabas ar ne geriausiai zinai ir jauti tik tu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šypseniki, labai ačiū už pastabas - jos man padeda suprasti kokių taisyklių/patarimų reikia laikytis skrebinant. Į ką reikia atkreipti dėmesį, laisva ranka dėliojant skrebukus.
    Pavadinimas ir man toks ne visai tinkamas, bet būtinai žinojau, kad bus "Draugystė" :D Nors nelabai jis lipo, bet vis tiek tokį palikau, o tavo patarimas kaip išspręsti panašius pavadinimus labai patiko. Ir kitos pastabos tikrai vertingos - padės lengviau skrebinti, nes padedant vieną popieriuką, jau tam tikra detalė prašysis įkomponuojama kitoje vietoje :) Tikiuosi po truputuką truputuką įsivažiuosiu... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dziaugiuosi, kad pastabeles poziyviai priimei :) ir ateiti tikrai manau pravers :) nes po biski po biski visi nuo kazko pradedam ir lavejam :) paskui pamatysi labai lengvai viskas deliosis, pirmieji ledai buna sunkiausi, paskiau suprasi kaip ir kas tau paciai patinka/tinka :) zodziu saunuole ir drasiau pirmyn :)

      Panaikinti
  3. Koks smagus skrebukas - patinka kaip priderinai nuotraukoje esancias spalvas su skrebuko detalemis.
    Labia geros Sypseniki pastabos, pravers darant kitus skrebukus :)
    Nenustok darbuotis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai smagus skrebukas ir jo koloritas. :) Kompozicijos prasme, manau, kad svorius galėtų išlyginti tiesiog perpus didesnė susukta virvelė (labai patiko man šita tavo detalė).

    AtsakytiPanaikinti