2012 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Šeima


Šis darbelis ilgokai gulėjo ant stalo ir niekaip nerasdavau jam įkvėpimo. Greičiausiai kaltos nuotraukos (negi kaltinsi save :D ) - tamsios, fonas baisus. Bet nieko jau čia nepadarysi - dauguma Roko nuotraukų tokių, ypač "namudinių". Bandžiau derinti spalvas prie nuotraukoje esančių: rezultatas - skrebukas "antique" stiliaus. Nesakau, kad man jis nepatinka - patinka ir net labai, bet vaiko albumui norisi spalvų ir žaismo. Vakar supykau - jau eidama prie skrebuko mąsčiau: "Dedu geltoną spalvą ir užbaigiu ŠIANDIEN". Taip padariau...

Skrebuke panaudojau didmiesčio štampukus bei raktus - tai simboliška: mes šeimą sukūrėme viename didžiausių Lietuvos miestų, nors abu su vyru esame kilę iš Žemaitijos :)



Toliau ir vėl laukia "namudinės"nuotraukos... Ech... Bet vaikas gražus jose <3 :D Tikiuosi ir toliau judėsiu į priekį su albumu... Gi laukia jau ir naujas albumas - mažėlio... :D

2 komentarai:

  1. Kada spalvotos nuotraukos palieka kazka pageidavimui, geriausias sprendimas tada spausdinti jas juodai-baltas, arba sepia. Tokiu budu bent koks koloritas tiks ;)
    Dziaugiuosi kad pramusei ledus ir pajudejai nuo pradinio tasko.
    O kas liecia patarimus....juk kieviena kitaip darytu;) As zinau kas man 'graziau' atrodytu, bet tada nebus 'tavo' skrebukas ;)
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  2. Irma, o man labai įdomu kas tavo akimis atrodytų gražiau. Ir visai nesvarbu, kad tai jau nebūtų mano skrebukas. Kitų požiūris į mano darbą man padeda kitomis akimis pažvelgti į savo skrebuką ir apskritai į skrebinimą - išlaisvinti save, laikytis tam tikrų taisyklių, kurių aš dar nespėjau įsisavinti, persilaužti savyje ir lengviau/paprasčiau/maloniau/ žiūrėti į visą procesą.

    AtsakytiPanaikinti