2013 m. lapkričio 17 d., sekmadienis

Pabaiga!!!

Pagaliau pagaliau pagaliau! Pabaigiau pildyti Roko pirmųjų metų albumą!

Pabaigiau prieš porą savaičių, tik vis neprisiruošdavau parodyti nuotraukų...

Prisipažinsiu, po tokio skrebukų maratono, paskutinieji dėliojosi sunkokai, bet per daug savęs ir nespaudžiau - džiaugiausi, kad į albumą gula paskutinės nuotraukos ir istorijos, atkartojau spalvas, kurios man priminė praėjusius įvykius, o dėl schemų ar detalių nepriekaištingumo nebesukau galvos :)

Dabar liko pabaigti tik kelis priešlapius bei kelias detales. Bet tai jau mažmožiai, susidėliosiantys vėliau...






Albume buvo keturi priešlapiai su spalvotomis žvaigždutėmis. Jie bus tarsi įžanga į albumą - metukai suskirstyti ketvirčiais, o kiekviename puslapyje kelios nuotraukos, kurios nepateko į albumą ir istorijos - koknrečios, pasakojančios apie tai, kas užfiksuota nuotraukose, arba tiesiog pasiekimai, nuotaikos ir prisiminimai. Konkrečiai po šio puslapio kalendoriaus lapukais, vokelyje bus paslėpta ilgaaaaaaaaa net kelių puslapių Roko gimimo istorija... :D Ją aš užfiksavau iškart po gimdymo, ten daug smulkmenų ir prisiminimų - įdomu dabar paskaityti :)



Pildydama Roko albumą, labai ribojau save, stengdamasi nedėti iškilių detalių ir naudoti kuo mažiau popierių - albumas gavosi ne toks jau storas :) Maniau, kad jis net ir su lėkštomis priemonėmis gausis dvigubai storesnis :D


5 komentarai:

  1. Super!!! Saunuole, ka cia daugiau ir bepasakysi!
    Baisiai man patinka spalvos, zaismingumas tavo skrebukuose! Tai bus nerealus atsiminimas vaikams!!!
    Dar karta saunuole!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho, va cia tai pasiryzimas! pritarsiu Puskiui - tikrai saunuole, kad taip pasistengei ir iki galo padarei albuma. Man tikrai butu pritruke kantrybes :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Super! Geras jausmas iveikus toki dideli darba, ane..;)
    O as vat gailiuosi, kad neuzrasiau vaiku gimimo istoriju...dabar net sunku jau ka ir atsiminti...O tu saunuole!

    AtsakytiPanaikinti